HOME

De Forza Cup staat weer voor de deur. De 13e editie vindt plaats op 30 juni, zoals altijd in de topsporthal van Omnium aan de Zwembadweg in Goes. Dertien is voor ons zeker geen ongeluksgetal, want we gaan er weer een prachtig evenement van maken.

De Forza Cup is een internationale springwedstrijd voor trampoline, dubbel minitramp en minitramp. Sinds 1991, toen de eerste aflevering plaatsvond, is het evenement met honderden deelnemers uit binnen- en buitenland uitgegroeid tot een toonaangevende springwedstrijd. Springers kunnen deelnemen op nationaal en internationaal niveau. Er zijn meerdere leeftijdscategorieën. Net als voorgaande jaren nodigt Forza Gymnastica verenigingen uit Nederland en het buitenland uit. Het toernooi duurt van 8.00 uur tot ongeveer 18.00 uur.

De organisatie heeft besloten het onderdeel tumbling te vervangen door wedstrijden voor de minitramp, vooral omdat meer verenigingen deze discipline beoefenen. Zo hopen we op (nog) meer deelnemers van alle leeftijden en niveaus.

De blokindeling is beschikbaar en te lezen via deze link.

De uitnodiging kunt u hier lezen.

For the English invitation click this link.